Winter Shantyfestival 2016 in Studio Oosterman

Op zaterdag 16 en zondag 17 januari 2016 organiseren wij in samenwerking met zes Shantykoren uit de regio en Studio Oosterman uit Aarlanderveen alweer de 5e editie van het ‘Winter Shantyfestival’.

Vanwege het succes van de voorgaande edities, hebben besloten om het festival extra feestelijk in te richten. Zo komt er een heuse barbier - Barber Kees die uw baard op ouderwetse wijze kan scheren. De opbrengst hiervan gaat naar de Alphense Reddingsbrigade.

De volgende Shantykoren staan geprogrammeerd op het festival:

Zaterdag, vanaf 16.00 uur:

De Boreftse Zangers uit Bodegraven

De Ringvaartzangers uit Weteringbrug

De Marconisten uit Leimuiden

Zondag vanaf 14.00 uur:

De Troubadours uit Hazerswoude

Het Groene Hart uit Koudekerk a/d Rijn

De Kreunende Sluisdeuren uit Alphen aan den Rijn

Het festival vindt plaats in Studio Oosterman, aan het Noordeinde 62 te Aarlanderveen. Op beide dagen is de zaal een uur voor aanvang geopend.

Toegangskaarten á € 6,- zijn verkrijgbaar bij Studio Oosterman. Gezien de traditioneel grote opkomst tijdens dit festival, adviseren wij u om de kaarten vooraf te reserveren via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via tel: 0172-573374.

Tevens wordt er door Studio Oosterman op beide dagen van het festival een ‘Mexicaans Zeemansbuffet’ aangeboden. Buffetkaarten zijn uitsluitend te reserveren via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via tel: 0172-573374. De kosten hiervoor bedragen slechts € 11,50 p.p.