Koffieconcert in Studio Oosterman

Op zondag 19 juni organiseert Stichting Muziek uit ’t Hart alweer het laatste koffieconcert van het seizoen 2015-2016 in Studio Oosterman te Aarlanderveen. Ditmaal heeft het concert een Fins tintje!

Het concert zal worden geopend door het Finse jeugdorkest “Tuulimyllyn Puhaltajat” (de windmolen blazers) uit Säkylä. Dit orkest heeft in eigen land al vele prijzen in de wacht gesleept en wordt muzikaal geleid door Conny Sundman, die in 2014 zijn Masterdiploma HaFaBra directie behaalde aan het Conservatorium van Amsterdam. Naast Fins repertoire, speelt dit mooie orkest ook “The robber knight” van Rob Goorhuis.

Na de pauze wordt er gespeeld door fanfareorkest Door Samenwerking Sterk uit Aarlanderveen onder leiding van Danny Oosterman. DSS zal onder meer het prachtige “Collage” van Jan de Haan ten gehore brengen waarin verschillende solisten en een combo in de schijnwerpers zullen staan.

Het koffieconcert begint om 12.00 uur in Studio Oosterman aan het Noordeinde 62 te Aarlanderveen. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.