Koffieconcert met blaasmuziek in Studio Oosterman

Op zondag 23 april verzorgen twee blaasorkesten een optreden in Studio Oosterman in Aarlanderveen.

Te gast in Aarlanderveen is het harmonieorkest la Bona Futura uit Poortugaal. Dit orkest staat onder leiding van Sjaak Verloop. La Bona Futura heeft voor dit concert een gevarieerd programma samengesteld met muziek die een link heeft met het Verenigd Koninkrijk. Onder andere "Canterbury Choral" van Jan vd Roost en "Chansons de Matin" van Edward Elgar, maar ook lichtere muziek zoals een selectie van de muziek uit "Mary Poppins" staan op het programma.

Na de pauze zal fanfareorkest Door Samenwerking Sterk uit Aarlanderveen een thuiswedstrijd spelen. DSS gaat in november dit jaar op concours en daarom brengen zij nu al twee concourswerken ten gehore. Bij het werk "Collage" van Jan de Haan worden prachtige beelden van Aarlanderveen getoond. Het andere concourswerk is het spectaculaire "Music of the Spheres" van brassband-componist Philip Sparke.

Het belooft wederom een prachtige middag te worden waar iedere blaasmuziekliefhebber bij moet zijn!

Het koffieconcert begint om 12.00 uur in Studio Oosterman aan het Noordeinde 62 te Aarlanderveen. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.