Contact met het bestuur?

Stichting Muziek uit ’t Hart
Noordeinde 59
2445 XB Aarlanderveen
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 
Franka Vaneman, secretaris

Stefan de Hoogt, penningmeester

 
Jos Pennings, voorzitter
JosPenningsMijn naam is Josina Pennings, woonachtig in Aarlanderveen en al mijn hele leven met muziek in de weer. Als oudste van acht kinderen moest ik al jong op de boerderij van mijn ouders aan de slag. Na de lagere school wilde ik dolgraag naar de M.M.S. en naar het conservatorium, maar dat was er niet bij. Alleen jongens mochten studeren, tenminste als zij priester of onderwijzer wilden worden; meisjes trouwden toch maar. Wel mocht ik op accordeonles, omdat mijn vader dat een mooi instrument vond.
Na drie jaar drie uur per dag oefenen kon ik mee spelen met ‘The Cupido’s, met wie we in en buiten de regio optraden. Dat vond ik een mooie tijd. Door in de avonduren te studeren kon ik mijn HBO-studie Muziek voltooien. Daarna heb ik AMV-lessen gegeven, in het basisonderwijs, op streekmuziekscholen en op mavo’s. Later kwam daar het dirigeren van koren bij, wat ik sinds 1987 met veel plezier doe. Sinds 2004 studeer ik weer: Interculturele Literatuurwetenschap aan de Universiteit Leiden.
Ik hoop mijn ervaringen op muzikaal gebied maar ook anderszins in te zetten om de organisatie van de koffieconcerten zo goed mogelijk te laten verlopen.