Winter Shantyfestival 2018

Van vrijdag 19 t/m zondag 21 januari 2018 organiseren wij in samenwerking met twaalf Shantykoren uit de regio en Studio Oosterman uit Aarlanderveen alweer de 7e editie van het ‘Winter Shantyfestival’.

Het festival duurt drie dagen. Net als vorig jaar, is de eerste avond ingericht in wedstrijdvorm. Koor Bravour uit Woerden zal op de vrijdagavond haar titel verdedigen. Zij strijden om de “De Vries trofee” tegen drie andere koren en worden ze beoordeeld door een 6-koppige jury. Op zaterdag en zondag volgen wij het van vorige edities bekende concertformat.

Het festival vindt plaats in Studio Oosterman, aan het Noordeinde 62 te Aarlanderveen. Het festival begint op vrijdag om 19.30u, op zaterdag om 13.00u en op zondag om 13.30u. Op alle dagen gaat de zaal een uur voor aanvang open voor publiek.

Toegangskaarten á €6,- zijn verkrijgbaar bij Studio Oosterman. Gezien de traditioneel grote opkomst tijdens dit festival, adviseren wij u om de kaarten vooraf te reserveren via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via tel: 0172-573374.

Tevens wordt er door Studio Oosterman op zaterdag en zondag een ‘Zeemansbuffet’ aangeboden. Buffetkaarten zijn uitsluitend te reserveren via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via tel: 0172-573374. De kosten hiervoor bedragen slechts €11,50 p.p.