Fanfare orkest D.S.S. opent cultureel seizoen 2018/2019

Op zondag 23 september vindt de aftrap van het nieuwe koffieconcert seizoen plaats. Traditiegetrouw wordt het seizoen geopend door het fanfareorkest van muziekvereniging Door Samenwerking Sterk uit Aarlanderveen.

Het fanfareorkest staat onder de muzikale leiding van Danny Oosterman en brengt een afwisselend programma. Van het traditionele Amerikaanse Shenandoah en de populaire Ierse melodie Irish tune from county Derry: Londonderry air, die in de volksmond beter bekend is als Oh Danny Boy, tot het klassieke Si j'├ętais roi van Adolphe Adam en het originele fanfarewerk Fanfare d'honneur van Paul Gilson uit 1887. Het orkest laat wederom horen dat het van alle muzikale markten thuis is. Het jazzy A tribute to Lionel, waarin een solorol op vibrafoon is weggelegd voor David Kuijken, maakt het brede muzikale plaatje compleet. Naast het fanfareorkest zal ook een koperensemble van D.S.S. zich laten horen. Kortom, het belooft een waardige opening van het nieuwe culturele seizoen te worden!

Het koffieconcert begint om 12.00 uur in Studio Oosterman aan het Noordeinde 62 te Aarlanderveen. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.